MČR ADCC Grapplingu a BJJ, Vsetín, 7.3.2020

Dne 7.3.2020 se oddíl Street Survival Rosice zúčastnil mistrovství ČR v Grapplingu a Brazilském Jiu Jitsu podle pravidel ADCC. Ze Vsetína jsme si dovezli 3 medaile včetně 2 titulů mistra ČR. Za oddíl juniorů bojovali bratři Lubomír a Jan Medovi, kteří si za své odhodlání odvezli 4. místa, dále Nicolas Davtyan, který bojoval letos poprvé a rovnou si vybojoval 3. místo a v neposlední řadě bratři Mazmanovi, jenž se nechtěli jeden před druhým zahanbit a tak si oba vybojovali 1. místo a stali se tak stejně jako jejich starší bratr mistři republiky. Netroufám si představit, jak to musí u nich doma vypadat, když se tři mistři republiky v karate, grapplingu a BJJ hádají, kdo si dá tu poslední sušenku J.

Z řady dospěláků reprezentovali rosický Street Survival zápasníci Šimon Příhoda a Pavel Dvořák. Pavel předvedl skvělý výkon, nicméně na postup ve vyřazovacím turnaji to nestačilo, ale stydět se rozhodně nemusí. Šimon v prvním zápase předvedl krásný taktický boj a disciplínu a výsledkem tak byla výhra na RNC (škrcení), ve druhém zápase bohužel prohrál rovněž na škrcení, ale jelikož bojoval doslova do posledního dechu, tak může být na celkové 4. místo pyšný.

Všichni kluci opět předvedli, že s Rosicemi se musí počítat a že na republikové i mezinárodní úrovni nejsme úspěšní omylem, ale díky tvrdé dřině a disciplíně, kterou v nás buduje hlavní trenér Lubomír Medo. Tímto mu patří velký dík a polovina Frgálu, kteří kluci na Valašsku vybojovali.

Za Street Survival Rosice

Jakub “Vychovatelka” Švarc